Emek Ortaokulu

Vizyon: Yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve içinde yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen, bütün sorumluluğuyla çalışan, Ulu Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.

Misyon: T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş,demokratik,laik,sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı, ilköğretim programında amaçlanmış; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem TEOG sınavında 12 öğrencimiz 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye Birincisi olmuştur.

Saatler: 07:30-13:10 13:20-19:00
Yabancı Dil: 5.Sınıflar ilk 6 şubede İngilizce Dil Eğitimi verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://emekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SİNANDEDE MAH. VOLKAN CAD. NO 911 16330 YILDIRIM/BURSA

Öğrenci :1960

Yerleşim Yeri - SİNANDEDE MAH.VOLKAN CAD.YILDIRIM/BURSA

Adres - SİNANDEDE MAH. VOLKAN CAD. NO 911 16330 YILDIRIM/BURSA

Ulaşım Bursaray ile Davutdede İstasyonundan veya Sinandede minibüsleriyle ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yıldırım Belediyesi Üstü